IMG_0464.jpe

. wie

So Sandrien is een ontwerpstudio met de focus op creatieve interieurprojecten. 

Opgericht door Sandrien Vanhaevermaet, interieurvormgever & grafisch vormgever,  gevestigd in centrum Sint-Niklaas. 

. wat

Wij werken graag aan creatieve en innovatieve projecten zoals kantoren, studio's en commerciële ruimtes waar wij reeds heel wat ervaring mee hebben. 

Maar uiteraard kan u bij ons ook steeds terecht voor particuliere projecten zoals het inrichten van leefruimtes, kinderkamers of keukens.

Onze focus ligt op het integreren van licht, lucht en puurheid. We gebruiken graag natuurlijke materialen en texturen om moderne ruimtes de nodige warmte te geven.

Evolueren en inspireren is het doel. Inspiratie halen we uit onze mooie reizen.

Van los advies in een korte 'brainstorm-sessie' tot een totaalconcept van je kantoor, winkelpand of woning, wij helpen je graag verder met de realisatie van je project.

Via fotorealistische 3D beelden geven wij een duidelijke voorstelling van hoe de ruimte er uit zou kunnen zien. Verder adviseren wij u bij de inrichting, aankoop meubilair, verlichting en gordijnen, zodat alle aspecten van de ruimte helemaal op elkaar zijn afgestemd.

. hoe

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een vaste schare aannemers,  leveranciers en architecten waar we mee samenwerken voor het realiseren van uw project.

Als extra zorgen wij, tijdens de realisatie van een nieuw kantoor, winkelconcept of horecazaak, ook voor de uitwerking van de grafische huisstijl. Op deze manier zijn alle elementen van het gehele concept op elkaar afgestemd.